Viitosesta kuutoseksi - vuosi vaihtuu

Vuosi 2015 on lopuillaan, viitonen vaihtuu kuutoseksi ja 2016 alkaa. Kuningattaren valtakausi on kestänyt 2,5 kuukautta, ja tänäkin aikana on ehditty jo vaikka mitä! Olen saanut todella mieleenpainuvia kokemuksia ja niiden jakamisen iloa, tutustunut hienoihin ihmisiin ja päässyt moneen mukaan.

Mieltä lämmittää myös se, että juttuni ovat selvästi kiinnostaneet teitä, arvoisat lukijat. Bloggeri tarjoaa tilastoja, jotka eivät varmaankaan ole aivan tarkkoja, mutta ainakin suuntaa-antavia. Näiden mukaan tällä blogilla on tähän mennessä ollut noin 3500 lukukertaa. Postauksia olen tehnyt ennen tätä 17 kappaletta. Luetuimpia julkaisuja ovat olleet
  1. Jekyll&Hyde - valmistautumista (283 lukukertaa)
  2. Katoava maa (245 lukukertaa)
  3. Ensemble tanssii ja soi! (242 lukukertaa)
Kuvakaappaus blogin tilastosivulta.

Vanhempiin juttuihinhan pääsee käsiksi tuosta oikealta, Blogiarkisto-otsikon alta, kuukausia availemalla ja juttujen nimiä klikkailemalla. Tai vaihtoehtoisesti Blogin aiheet -"sanapilvestä" tunnistesanojen mukaan saa auki ne jutut, joilla kyseinen tunniste on. (Pahoittelen jos tämä tuntuu itsestäänselvyyksien sanomiselta, mutta koska minulta on suullisestikin kysytty näitä ohjeita, ajattelin, että voisi ne joskus täälläkin mainita. :) )

Kommentitkin ovat tervetulleita! Kommentointimahdollisuus löytyy kunkin tekstin alta pisteviivan jälkeen; jos tekstikenttä ei ole valmiiksi auki, se aukeaa klikkaamalla Ei kommentteja / x kommenttia. Tunnistautumista ei tarvita, mutta kommentit tulevat julki vasta kun ne on hyväksytty - tällä suojaudutaan mahdolliselta roskapostilta.

Ensi vuonnakin harrastetaan innolla ja ponnella - mielessä on jo monta ideaa ja aihetta! Ruokahissin harjoitukset jatkuvat, ja kuvauksetkin ovat tulossa. Elämänmenossa on meno päällä. Molemmat saavat ensi-iltansa tammikuussa. Jekyll&Hyde kiehtoo edelleen. Nummibodarien harjoitukset alkavat helmikuussa, ja ensi-ilta on huhtikuun alussa. Kevään mittaan on tulossa myös kiinnostavia vierailuesityksiä. Koska ennakointia tarvitaan, tulevaa syksyäkin ajatellaan toki jo keväällä. Lisäksi teatterilla on koko ajan töissä monen eri alan osaajia, joista olen tavannut vasta aivan liian pienen osan... Ja kulisseissa tapahtuu kaikenlaista. Pysykäähän mukana! :)

Iloista vuodenvaihdetta!Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suruttomat (ensi-ilta)

Hiirenloukku

Evitaa henkiin herättelemässä