Glamour & Glam goes Hollywood

Eilen Jyväskylän kaupunginteatterilla vietettiin Glamour & Glam goes Hollywood -gaalailtaa. Illan avasi suurella näyttämöllä pidetty konsertti, jossa kapellimestari Jari Puhakka johti Jyväskylän sinfoniaorkesteria ja teatterin näyttelijät toimivat solisteina. Avauksena kuultiin 20th Century Fox Fanfare ja sen perään Star Wars Main Theme - kyllä muuten kuulostivat hyvältä ison bändin livesoitantana! Konsettin ohjelmisto koostui elokuvamusiikista, jota oli valittu hieman vanhemmista elokuvista. Uudempia helmiä ei tässä konsertissa kuultu.

Saara Jokiaho ja Aaro Vuotila solisteina kappaleessa Sinun silmiesi tähden.
(Kuva harjoituksista)
Kuva: Viivi Väisänen
Kapellimestari Jari Puhakka johtaa sinfoniaorkesteria.
(Kuva harjoituksista)
Kuva: Viivi Väisänen

Solisteina esiintyivät Ringa Aflatuni, Saara Jokiaho, Pia Mannisenmäki, Tytti Vänskä, Pekka Hiltunen, Aaro Vuotila, Henri Halkola ja Jouni Salo. Konsertin juonsivat Hanna Liinoja ja Eino Heiskanen. Alkukappaleiden lisäksi instrumentaalina kuultiin Theme From Schindler's List, jossa ykkösviulua soitti Harri Forstén.

Viulisti Harri Forstén.
(Kuva harjoituksista)
Kuva: Viivi Väisänen

Tanssija Sara Elgland ja akrobaatti Visa Niemelä esittivät tanssikoreografian kappaleeseen Far From Over saaden hyvin innokkaat aplodit.

Tanssija Sara Elgland ja akrobaatti Visa Niemelä tanssimassa.
(Kuva harjoituksista)
Kuva: Viivi Väisänen

Omiksi suosikikseni nousivat Aaron ja Saaran duetto Sinun silmiesi tähden, Pekka Hiltusen eläväinen esiintyminen kappaleessa It Had Better Be Tonight sekä kaikkien solistien yhdessä esittämä West Side Story Medley.

Henri Halkola revittelee solistina.
(Kuva harjoituksista)
Kuva: Viivi Väisänen

Konserttitilaisuudessa jaettiin myös Jyväskylän kaupunginteatterin Vuoden Teatteriteko -palkinto. Tänä vuonna palkinnon sai näyttelijä Jouni Salo rooleistaan June Partridge näytelmässä Päivänsäteet sekä Panu, isä, isoisä ja kirjastovirkailija näytelmässä Supernaiivi. Lisäksi raati oli halunnut jakaa elämäntyöpalkinnon, jonka sai keväällä eläköityvä Jorma Böök.

Jyväskylän kaupunginteatterin Vuoden Teatteriteko 2019 -voittaja Jouni Salo (toinen vasemmalta).
Lisäksi raadin edustajat Hille Aulio ja Seppo Salmi
sekä oikealla juontajat Hanna Liinoja ja Eino Heiskanen.
Jorma Böök (toinen vasemmalta) palkittiin elämäntyöstä.
Konsertin esiintyjäkaartin loppukiitokset.

Suuren näyttämön konsertin jälkeen siirryimme yleisölämpiöön. Aluksi oli aikaa hengähtää ja kahvitella. Samaan pöytään kanssamme (seuranani gaalassa oli parisuhdemies) osui ikääntyneempi pariskunta. He molemmat olivat erittäin otettuja konserttiosuudesta, ja rouva sanoi ettei ole osannut aavistaakaan että teatterilta löytyy näin upeita solisteja; "en ole vielä ollenkaan toipunut kokemastani!"

Aaro Vuotila, Saara Jokiaho ja Älä koskaan ikinä.
Bändissä Jari Puhakka (kosketinsoittimet), Johannes Lintunen (kitara), Jani Lappalainen (basso),
Hannu Leppänen (rummut) ja Onni Tulla (percussion ja tenorisaksofoni).
Gaalakansa pistää jalalla koreasti!
Solistivuorossa Piia Mannisenmäki kappaleella Kun Chicago kuoli.
Kolme kovaa eli Eino Heiskanen, Henri Halkola ja Hannu Lintukoski.
Täysi meno päällä kappaleessa Levottomat jalat.

Lämpiössä tarjolla oli livemusiikkia ja tanssimahdollisuus. Jari Puhakka johti bändiä ja teatterin näyttelijät lauloivat solisteina, välillä kahden ja kolmen hengen porukoissakin. Meno oli alusta asti riemukasta ja ihmiset lähtivät innolla tanssimaan.

Tytti Vänskä ja I Have Nothing.

Tytti Vänskä, Pekka Hiltunen ja Saara Jokiaho näyttävät siltä mitä laulavat;
kappaleena Happy.

Iltaan kuului Keski-Suomen Tanssin Keskuksen Noora Kolasen vetämä tanssitunti, johon väkeä liittyikin reippaasti. Alakerrassa pienellä näyttämöllä oli disco, jossa levyjä soitti DJ Joniveli.

Pienen näyttämön diskohämyä.
Hannu Rantala ja Smile.
Saksofonissa Onni Tulla.

Kaiken kaikkiaan illasta jäi oikein hyvä mieli. Tapahtuma oli jälleen monipuolinen ja sujuvasti järjestetty. Ilmapiiri oli iloinen, juhlavakin, mutta myös hyvin rento.

Tunnelmallista valoa.
Illan kattausta.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tukkijoella (UIT)

Hobitti (Turun kaupunginteatteri)

Suruttomat (ensi-ilta)