Tunnistuskisailua

Aina välillä sitä tekee mielenkiintoisia löydöksiä "kotiarkistosta" (lue: niistä epämääräisistä laatikoista ja nyssäköistä joita kaapeissa on). Tällä kertaa käteen osui viisi postikorttia liki 24 vuoden takaa. Kuvat ovat Jyväskylän kaupunginteatterin näytelmästä Seikkailu varjojen valtakunnassa. Kortista nro 1 tunnistin itse pari miestä, kortista 5 osasin epäillä tunnistavani yhden naisen, mutta loppujen osalta piti kysyä teatterilta apua.

Pistäkääs kommentoiden tämän blogitekstin kommenttikenttään, tunnistatteko näyttelijöitä?! Kaikki blogiin kommentoineet osallistuvat arvontaan, jossa voi voittaa teatteriaiheisia palkintoja. Kommentointiaika loppuu loppiaisena eli perjantaina 6. tammikuuta 2017. Lisää kommenttiisi sähköpostiosoitteesi, ja käytä mieluusti nimeä tai nimimerkkiä jonka saa julkaista. Julkaisen kaikki kommentit kerralla aikarajan täytyttyä. Sähköpostiosoitteita ei julkaista - niitä tarvitaan vain jotta voittajiin saadaan yhteys palkintojen toimittamista varten.

Kuvat saa isommaksi klikkaamalla, jos on tarvis tutkailla tarkemmin.

Oikeat vastaukset kerron sitten määräajan päätyttyä. :) Onnea arvontaan!

Kortti 1

Kortti 2

Kortti 3

Kortti 4

Kortti 5

Kaikissa korteissa takaosa on samanlainen.

* * * * * *

LISÄYS 8.1.2017: Nyt kävi niin, että tössin kommenttien julkaisemisen (anteeksi!), mutta sain ne kyllä muuten talteen. Eli seuraavat kaksi kommenttia olivat osallistumassa kisaan:

Ompa hankala homma! Mutta hauska idea. Itse näin nuorempana en ole ollut edes olemassa näiden korttien aikana, mutta ensimmäisessä näyttäisi olevan Jorma Böök ja voisiko taka-alalla olla Jouni Innilä?
- Isabella
 
kuva 1 Jorma Böök kuva 5 nainen oikealla : Kaisa Korhonen
- Riitta Nurmiranta

Kiitos osallistuneille! :) Oikeat vastaukset erillisessä postauksessa (linkki).


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suruttomat (ensi-ilta)

Hiirenloukku

Evitaa henkiin herättelemässä