Valmiinanne - paikoillanne - ehdottakaa!

No niin, minäkin kuulema pääsen kilpailuttamaan teitä, arvoisat lukijat! Kupletin juoni on hyvin yksinkertainen:

mistä aiheesta Sinä haluaisit lukea jutun tässä blogissa?

Eli ehdota, mistä kirjoittaisin. Ideoita on olemassa ja tekeillä, mutta lisä on aina hyvästä - tämä blogihan porskuttaa menemään siis myös ensi kaudella.

Ehdotteluaikaa on ensi viikon sunnuntaihin eli 3.4. saakka. 

Kirjoita ehdotuksesi ja sähköpostiosoitteesi tuohon tämän postauksen alla olevaan kommenttikenttään. (Jos kenttää ei näy, klikkaa kohdasta "x kommenttia".) Voit käyttää omaa nimeäsi tai nimimerkkiä (jos käytät nimimerkkiä, laita kuitenkin nimesi kommenttisi yhteyteen). Ehdotukset julkaistaan vasta tarkastuksen jälkeen, ja siinä niistä siis poistetaan sähköpostiosoitteesi - ja nimesi, mikäli olet halunnut merkitä vain nimimerkin. Tarkastuksen hoitaa tämän postauksen osalta teatterin väki. Ehdotuksia voi laitella milloin vain, mutta tarkastuksia tehdään vain arkena päiväsaikaan joten älä hätäile, kyllä se sinunkin ehdotuksesi aikanaan näkysälle tulee. :)

Ja ne palkinnot! Pääpalkintona kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan teatteriliput kahdelle hengelle. Lisäksi pari parasta ehdotusta palkitaan satunnaisella teatterituotteella. Parhauden päätän minä Eturivin Kuningattaren arvovallalla. Ja hyvistä ehdotuksista voi hyvinkin syntyä juttuja jossain vaiheessa. ;)

Pontevaa pohdintaa ja onnea arvontaan!

Kuvitukseksi hieman kuninkaallista (kuningattarellista) pönötystä.
Kun onhan tuollainen jättimainos teatterin pääsisäänkäynnillä nyt kumminkin aika pähee.
Kuva: Mirja Niskala


Kommentit

 1. Haluaisin lukea siitä miten lavasteet syntyvät, kuka niistä vastaa ja onko käytössä "vanhoja aarteita" :)

  VastaaPoista
 2. Jos pääsisi tutustumaan tuohon lavastemaailmaan, niin itseä kiinnostaisi se aivan todella paljon (:
  Samoin meikkaus/maskeeraus lavan takana, pukujen teko... ylipäätänsä valmistautuminen teatteriesitykseen.

  VastaaPoista
 3. Kaisa Korhosen haastattelu.

  VastaaPoista

 4. Hei! En ole aiemmin juurikaan tutustunut tähän blogiin, joten en tiedä ovatko ehdotukseni jo toteutettuja. Ehdottomasti täytyy ruveta seuraamaan blogiasi, joten ehdotan joka tapauksessa! 1. Kierros kulisseihin. Itseäni kiinnostaisi ihan kamalasti (kuvitettu, tottakai!) kierros teatterin niihin osiin, joita eivät katsojat näe. Lavan takaa, pukuhuoneita... Kaikkea! 2. Esityksen harjoitukset. Haluaisin tietää, mitä kaikkea siinä prosessissa tapahtuu, näyttelijöillä kuin myös muulla henkilökunnalla. Ehkä paremminkin että miten esitys syntyy? Erityisesti kiinnostaa tulevat näytelmät Ansa ja Diivat. 3. Näyttelijöiden haastattelut. Aina on mielenkiintoista lukea näyttelijöiden kommentteja :) 4. Katsaus vanhoihin. Mun mielestä olisi hauska nähdä joku pieni koostepostaus vanhoista hiteistä! Mitkä ovat olleet Jyväskylän kaupunginteatterin helmiä tässä kuluvien vuosien varrella? Mielenkiintoisia juttuja :)

  VastaaPoista
 5. Kaisa Korhosen ja Pirkko Saision haastattelu.

  VastaaPoista
 6. Kuinka kauan yhtä esitystä varten pitää harjoitella ja kuinka paljon pitää " muokata" itseään rooliin sopivaksi?

  VastaaPoista
 7. Miten vuoden ohjelmisto valitaan?

  VastaaPoista
 8. Haluaisin lukea millaisia kommelluksia näytöksissä on tapahtunut ja kuinka niistä selvittiin? Pettikö pokka? Väärät vuorosanat? Väärät lavasteet? Huomasiko yleisö? Jne.

  VastaaPoista
 9. Koko henkilökunnan haastatteluja.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suruttomat (ensi-ilta)

Hiirenloukku

Evitaa henkiin herättelemässä